Yritysjuhlat

Työnantaja, haluaisitko tarjota työntekijöillesi mieleenpainuvan, rentouttavan ja antoisan kokemuksen?  Tai unohtumattomat pikkujoulut tai juhlat, jonka järjestelyt eivät tuottaisi päänvaivaa? Vai miten olisi hieman erilainen kokous inspiroivassa paikassa, johon sisältyisi myös ohjelmaa?

Jos juhlien ja tapahtumien järjestäminen tuntuu aikaa vievältä, ottakaa yhteyttä.
Juhlan lumoa järjestää yrityksien ja työyhteisöjen pienet ja suuret tapahtumat, asiakasillat, pikkujoulut, virkistyspäivät kuin kesäkauden avajaisetkin, vain mielikuvitus on rajana!

Juhlan lumoan täyden palvelun Teemajuhlapaketti

HOLLYWOOD

Tämä teemajuhlapaketti huokuu gaalatunnelmaa ja hollywood glamouria. Ylellisen tunnelman takaa tyylikkäät ja upeat kattaukset, tilasomisteet ja kukka-asetelmat. VIP entrancen punaiset matot ja valot luovat mahtavan hulppean ja elokuvatähti- tyylisen sisääntulon. Lisäpalveluina myytävät ohjelmanumerot kuten samppanjabaari, photobooth tai oscar- gaala tuovat iltaan mukavaa ajanvietettä ja takaavat mieleenpainuvan illan!

Juhlat sisältävät juhlatilan esimerkiksi upeassa Kankaisten linnassa, juhlaillallisen, teeman mukaisen tunnelman, ohjelman ja somistuksen.

Hinnat ja lisätietoa tiedustelun kautta.

Yhteistyössä: Kankaisten linna

Räätälöidäänkö oma paketti, joka sisältää:
– Tapahtumapaikan/tila – teeman- ruokailut – kuljetukset – yöpymisen – somistuksen – tapahtumarakentamisen – ääni- ja valotekniikan–ohjelmapalvelut-

 Juhlan lumoa suosittelee:

Taikuri Marcus Alexander

marcus-alexander-promo
Taikuri Marcus Alexander- show
on yhdistelmä uskomatonta taikuutta, hervotonta komiikkaa ja vatsan pohjassa tuntuvaa jännitystä! Show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla. Marcus Alexander on kysytty esiintyjä niin pienten kuin suurtenkin yritysten tilaisuuksissa. Asiakas- ja sidosryhmätilaisuuksissa on tärkeää, että esiintyjä sopii yrityksen brändiin ja nostaa tilaisuuden arvoa vierailijoiden silmissä. Yritystilaisuuksiin suunniteltu show keventää tapahtuman tunnelmaa ja jää katsojien mieleen.