Juhlatilat

Juhlan lumoan kautta on mahdollista tiedustella ja vuokrata:

NYYNÄISTEN WINTTI

Nyynäisten Wintti on upea, maalaishenkinen juhlatila, joka tarjoaa puitteet unohtumattoman ja kauniin juhlapäivän viettämiseen! Tätä  rustiikkista, lämmintunnelmaista  ja hurmaavaa kivinavetan ylistä on kunnostettu vanhaa kunnioittaen ja jossa voi viettää jopa yli 200 hengen juhlat.

Juhlatilan yhteydessä oleva hämyisä salakapakka on vailla vertaa, samoin kuin kaunis puuterointi-/peilihuone. Laaja piha- alue puutarhoineen, lampineen ja maalaismaisemineen kruunaavat kesäisen juhlapäivän.

Nyynäisten Wintti sijaitsee Maskun kunnassa, alle 30 minuutin ajomatkan päässä Turusta. (Os.: Nyynäistentie 139, 21230 Masku). Nyynäisissä voitte järjestää juhlat  joko omatoimisesti tai saada apua  juhlajärjestelyihin Juhlan lumoan kautta.

Tervetuloa viettämään elämänne ikimuistoisimmat juhlahetket Nyynäisten Wintille!

 

Lisää kuvia ja tietoja:  Nyynäisten Wintin nettisivuilta   ja   Facebookista

Lisätietoja tiloista ja sen varaustilanteesta Juhlan lumoan kautta.

 

MAISON AIRISNIEMI

 

Maison Airisniemi on ainutlaatuinen tilakokonaisuus meren rannalla, saariston paraatipaikalla Erikvallassa! Historiaa henkivässä, tyylikkään uusklassisessa päärakennuksessa voi viettää  jopa 110 hengen juhlia ja jossa voi ihastella ikkunoista avautuvista upeista merellisistä näköaloista.

Rantasaunalla voi järjestää juhlia rennoissa tunnelmissa, nauttia pehmeistä löylyistä ja tietysti herkutella grilliruoalla.

Viereisen kallion laella sijaitsee myös Mutteri, josta voi ihailla henkeäsalpaavia maisemia ja jossa voi viettää esimerkiksi rapujuhlia pienemmällä porukalla.

Tervetuloa viihtymään ja juhlimaan Maison Airisniemeen!

(Osoite: Erikvallantie, 20960 Turku)

Tiloista ja  varaustilanteesta sekä hää- ja juhlasuunnittelupalveluista voi tiedustella Juhlan lumoan kautta.

Lisää kuvia ja tietoja: Airisniemen nettisivuilta  ja Facebookista