Hääpalvelut

Hääpäivään liittyy usein tiettyjä odotuksia ja unelmia, joita voi olla vaikea pukea sanoiksi. Hääsuunnittelija luo ja antaa vaihtoehtoja oikeanlaisen tunnelman sekä kokonaisuuden aikaansaamiseksi.

Halutessanne voitte pyytää apua vain tietyn osa-alueen suunnittelussa ja toteutuksessa. Tai jos haluatte nauttia stressittömästä ja kiireettömästä häiden alusajasta voitte tällöin hemmotella itseänne HÄÄT ALL INCLUSIVE- palvelulla!

tahdomme pakettikuva

JUHLAN LUMOAN TAHDOMME- HÄÄSUUNNITTELUPAKETTI

Tahdomme -hääsuunnittelupaketti on yli satasivuinen suunnittelupaketti, josta löydätte kaiken tarvitsemanne häiden suunnitteluun. Paketti on tehty yhteistyössä Aikataito Oy:n kanssa.

Kattava ToDo -lista on Tahdomme -hääsuunnittelupaketin punainen lanka. Se on koottu aihealueittain ja ohjaa käyttäjäänsä etenemään listalta oikeille suunnittelusivuille ja saattamaan tehtävät valmiiksi. Listalta löydät selkeitä käytännön ohjeita ja kullanarvoisia vinkkejä.

Paketti sisältää mm.:

-kymmeniä suunnittelusivuja, 12 tarra-arkkia, ostoslistoja, sivuja juhlapalveluiden vertailuun

vieraat kuva

Tahdomme -hääsuunnittelupaketti on suunniteltu toimimaan yhdessä Aikataito –kalenterin ja –kalenterikansien kanssa. Saatte kaikki samoihin kansiin ja ne kulkevat mukananne palaveriin, juhlapaikalle ja ostoksille. Mikään ei ole hukassa ja häävalmisteluista jää myös kaunis muisto.

Tutustu tuotteisiin ja tilaa! Saat ALEN – 10 % tilatuista häätuotteista käyttämällä koodia JUHLANLUMOA! 

TUTUSTU JA TILAA TÄSTÄ LINKISTÄ!