TARINANI

kotisivuille kuva

 

Kaikki on aikanaan lähtenyt ajatuksesta, että miten voisin hyödyntää ideoitani ja ammattitaitoani ja jossa yhdistyisivät itselle lähellä sydäntä olevat asiat. Nyt unelma omasta yrityksestä on totta ja Juhlan lumoa on kaikkea sitä mistä olen haaveillut jo vuosia!

Olen itse aina nauttinut juhlien järjestämisestä sekä emännöinnistä ja työskennellyt aiemmin ravintola-alalla. Työskentely ravintola- alan erilaisissa työtehtävissä antaa minulle mainiot lähtökohdat juhlien järjestämiselle alusta loppuun; aina juhlien suunnittelusta tarjoilutyöhön sekä koko paletin hallitsemiseen asti. Unohtamatta ammattitaitoisia yhteistyökumppaneitani sekä muita alallaan menestyneitä yrityksiä, jotka tekevät osansa osana onnistunutta juhla- tai tapahtumapäivää.

Tavoitteenani on  antaa asiakkailleni mahdollisuus nauttia juhlistaan ilman juhlajärjestelyjen tuomaa stressiä. Joten, kun haluatte elämäänne Juhlan lumoa, vaivattomuutta juhlajärjestelyihin ja jotain erilaista juhlapäiväänne, niin otattehan yhteyttä. Tehdään päivästänne unohtumaton!

Lumoavin terveisin,

Jenni