Somistepaketit

“Runsaan rönsyilevää ja leikittelevää bohotyyliä, minimalistista kevään herkkyyttä ja hempeyttä, syksyn väriloistoa ja talven kuulautta! Maalaisromantiikkaa ja rustiikkista henkeä tai tyylikästä ja klassista yksinkertaisuutta.  Vai haluaisitteko kokea hollywood glamouria tai  lähteä vintage- henkiselle aikamatkalle menneeseen? “

Juhlan lumoan Somistepaketit jokaiseen juhlahetkeen ja tärkeään päiväänne!

Natural wedding– luonnonmukaisuutta henkivät somistepaketit jokaiseen vuodenaikaan:

Boho wedding

Valloittava Boho- tyyli saadaan aikaan sekoittamalla erilaisia tyylilajeja ja – suuntia. Se voi olla leikittelyä eri väreillä, hippiä 70- luvun henkeä tai vintagea ja vanhan ajan tunnelmaa. Tunnelmaan voidaan päästä myös lisäämällä ripaus romantiikkaa sekä rentoa ja rustiikkista tunnelmaa. Peruspakettia voidaan maustaa toiveiden mukaan lempikukilla sekä -väreillä.

Minimalistic- Kevään herääminen

Minimalistista tyyliä mukaileva paketti, jossa pääroolissa on luonnon herääminen sekä sen raikkaus, herkkyys ja hentous. Hauskat yksityiskohdat tilasomisteissa elävöittävät muuten seesteistä tunnelmaa. Kukkien heleän hempeät tai keväisen kirkkaat värit piristävät ja pääsevät oikeuksiinsa yksinkertaistetuissa kattauksissa ja somisteissa.

Syksyinen Sadonkorjuu

Näissä juhlissa hehkuu syksyn värit ja ruska. Tunnelmaa luodaan tuomalla kattauksiin myös sadonkorjuun antimia ja mieleisensä aiheen voi valita esimerkiksi kurpitsoista, omenoista tai auringonkukista, jonka mukaan mukaillaan muutakin värimaailmaa. Vielä ripaus maalaishenkisyyttä, niin pidot voivat alkaa!

Talven ihmemaa

“Taivaan rannassa talven taikaa, pakkasilmassa hääkellot kaikaa.” Haluaisitteko kokea taianomaisen talven ihmemaan tunnelman!? Huurteisen kuuraisia puita, kristalleiden säihkettä ja lumen valkeaa kuulautta. Talvista tunnelmaa luomassa upeat valaistukset ja kynttilöiden valomeri sekä tyylikkään selkeät kattaukset.

Rustic- maalaisromantiikkaa

Maalaisromantiikkaa, rustiikkista tunnelmaa ja rentoa yhdessäoloa! Vanhan ajan tunnelmaan teidät vie ajan patinoimat, talonpoikaistyyliset ja rustiikkiset somisteet. Raikkaan valkoiset sekä lämpimät luonnon värisävyt koristavat kattauksia. Rouheita pintoja pehmentää herkät pitsit ja kukat hurmaavat romanttisuudellaan!

Wood

Luonnon inspiroima ja ekologiseen henkeen toteutettu kokonaisuus, jossa korostuu luonnonmukaisuus. Luonnonläheinen tunnelma luodaan hyödyntämällä luonnon antimia ja tuomalla luonto sisälle.

Glass & Mirror

Somisteissa ja kattauksissa käytetään peilejä ja erilaisia lasiastioita, jolloin saadaan aikaan tyylikkäs, elegantti ja hillitty kokonaisuus. Paketti voidaan toteuttaa kaikkina vuodenaikoina ja siinä voidaan hyödyntää myös luonnosta saatavilla olevia materiaaleja, lisänä lempikukat ja -värit.

Aikamatka menneeseen

Vintage- henkinen ja matkustusaiheinen somistepaketti, joka vie teidät aikamatkalle menneeseen. Kartta aiheiset paperiaskartelut ja uniikit kuumailmapallosomisteet viehättävät juhlijoita niiden ainutkertaisuudellaan! Matkustamiseen liittyvät sekä mennyttä aikaa henkivät somisteet luovat tunnelman, jossa jokainen maailmanmatkalainen viihtyy. So, let´s begin the journey!

Hollywood glamouria (yrityksille- sivulla infoa)

KAIKKI PAKETIT SISÄLTÄVÄT:

Pöytäkartan, pöytänumeroinnit & pöytäkoristeet

Tuikut, kynttilät, servetit

Kukat ja maljakot

Tilasomisteet sekä valaistuksen esim aulaan, eteiseen, juhlasaliin jne.

Hääparin pöydän sekä juoma-, tarjoilu- ja lahjapöydän somistuksen

Somisteiden, astioiden, viirien, kylttien, maljakoiden hankinnan, oston tai vuokraamisen

Juhlapäivän somistuksen toteutustyön.

Lisähintaan / kauttani myös: Askarrellut tai tulostettavat paperituotteet + graafinen suunnittelu: esim. kutsu-, menu-, ohjelma- ja paikkakorteille. Kukat myös morsiusparille ja hääväelle. Sekä muut Juhlan lumoan palvelut, jotka näkyvät tarkemmin palvelut- sivulla.

Paketeissa on valittavissa erilaisia kokonaisuuksia ja niistä on mahdollista ottaa vain osa kokonaisuutta. Myös oman toiveen mukaiset paketit onnistuvat, tällöin voitte käyttää somistussuunnittelupalvelua.

Pakettien hinnoittelun suhteen lähdemme liikkeelle tapaamisella, jossa paketit esitellään sisältöineen sekä kartoitetaan asiakkaan toiveita juhlien ja somistuksen suhteen. Tämän jälkeen saatte yksilöidyn tarjouksen haluamallenne ja toiveenne huomioidulle kokonaisuudelle. Joten, otathan yhteyttä niin pääsemme alkuun!

Yhteistyössä: Mimosan kukka , HeVi Props ,  Luomuspaja,  Design Sarandia,

Sarandia Photography